Bilder fra klubbmesterskapet i orientering 2017

Postet av Driv IL den 11. Sep 2017

Her er Sturla Kaasa sr på plass i sekretariatet.

Bildene er fra klubbmesterskap i orientering søndag 10. september  
Det var merket fra H. Clausen i Gaupeveien. Løyper på 1,5 og 3 km som passeret alle.

O-gruppa arrangerte klubbmesterskap i orientering for alle årsklasser på sitt nye O-kart søndag 10.09. Start og mål var fra veien mellom vanntårnet og Jehovas, og løypelegger Sturla Kaasa Sr hadde lagt to løyper, en utfordrende på 3,1 km for aktive løpere og en enkel på 1,3 km for trim-klassen.

Det møtte opp 34 deltagere med både nye og gamle o-løpere som fikk en fin runde på stier og i terrenget som var delvis preget av siste dagers nedbørsmengder.

Vinnere i dameklassen ble Anne Kaasa på en så god tid som 47,09, men Knut-Jo Strømsborg leverte et svært solid løp på tiden 29,11. Nummer to ble Per-Erik Østlie, som ved hjelp av sin løpsstyrke og mer enn 50 års erfaring spurtet inn til tiden 32,51, 26 sekunder foran Njål Haug.

Alle engasjerte o-løpere tegner inn sine veivalg på kartet rett etter løpet. Ovenfor kan dere se veivalgene til Anne Kaasa.


Astrid CeliusTurorientering og allemannsretten

Postet av Driv IL den 29. Mai 2017

I Norge gir allemannsretten og friluftsloven oss alle adgang og rettigheter til å ferdes i skog og mark. Samtidig krever loven vi tar hensyn til andre og respektere de begrensninger friluftsloven gir i forhold til forbud mot ferdsel over dyrket mark i sommerhalvåret og ferdsel over gårdstun.Samme begrensninger vil selvsagt gjelde for villahager.

I år ligger enkelte poster svært nær boligområder, dyrket mark og gårdstun.Orienteringsgruppa i Driv vil derfor oppfordre alle til å ta hensyn og resepktere friluftslovens bestemmelser.

Seinere i sommer kan dere høste både multer, blåbær, tyttebær og villbringebær på og nær mange av postene.Se for øvrig informasjon i turorienteringskonvolutten om hvilke myrer som er bra multemyrer.

Med dette ønsker vi alle mange flotte turer i skogen i sommer.

For orienteringsgruppa i Driv IL

Nils-Petter Wiik

turorienteringsansvarligÅrlig møte i orienteringsgruppa torsdag 26..januar

Postet av Driv IL den 19. Jan 2017

Møtet holdes på klubbhuset klokken 19.00.

Årlig møte dokumenter Driv_orientering_260117.pdf

Dokumentene blir delt ut på møtet, og kan også hentes hos klubbsekretær i forkant.

Før møtet blir det utdeling av merker for turorientering fra klokken 18.00
Etter årsmøtet blir det sosialt samvær med enkel bevertning, o-prat mv.

Vel møtt.
Astrid Celius